Het Appartement

Ons appartement* bevindt zich achter op het resort (maar toch erg goed bereikbaar door de opzet van het resort), op de 1e verdieping en heeft 2 balkons op het Westen.

tn_im000991.JPG tn_im000989.JPG
Dit betekent, dat u ’s avonds - op één van die balkons - nog lekker lang na kunt genieten van een vaak nog aangename temperatuur met een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan. Doordat het appartement zich in het achterste deel van het resort bevindt, ligt het - in de vaak toch warme zomerperiode - redelijk beschut en niet pal in de zon.

Het appartement (en ook het resort) is gebouwd in een mediterrane, romeinse stijl met gebruikmaking van hoogwaardige materialen en heeft ook binnenshuis een hoogwaardig afwerkingsniveau.

Het appartement is voorzien van een living (met slaapbank: 200×140 cm), een aparte slaapkamer (met 2 persoonsbed: 200×160 cm/gescheiden matrassen), goed geoutilleerde badkamer (met wastafel, ligbad, douche, toilet en bidet), volledig ingerichte inbouwkeuken met apparatuur (vaatwasser, gasfornuis en gas/hete luchtoven, koeldiepvriescombinatie, wasmachine met droger en een magnetron) en servies, bestek en overig keukengerei (koffiezetapparaat, waterkoker, tosti-ijzer, etc.).
Er is bovendien door de 2 grote inbouwkasten in voldoende opbergmogelijkheid voorzien.

tn_im000831.JPG tn_im000540.JPG

Het appartement is voorzien van een uitgebreid airco-systeem met koel/warmteregulatie, dehydratie/ontvochtiger en ventilatiemogelijkheden, waardoor ook bij gebruik in bijvoorbeeld het winterseizoen er altijd een aangename (drogere) binnentemperatuur te regelen valt.

Ons appartement is d.m.v. 2 schotels uitgerust met moderne sateliettelevisie (met o.a. nederlands TV-station/BVN en vele buitenlandse zenders).

Bij het appartement is er ruim voldoende parkeermogelijkheid. (Zie ook het kaartje bij ‘Het Resort’).

Bij elke boeking wordt er een schoon bedlinnenpakket met handdoeken etc. uitgereikt; dit is bij de huurprijs inbegrepen.
De eindschoonmaak is tevens bij de boeking inbegrepen.

*Mocht U prijs stellen op het vaker schoonmaken van het appartement, dan is dit met ons te overleggen.
*Deze extra kosten zullen dan wel voor uw rekening zijn.

*Helaas is het appartement (op de 1e verdieping) - vanwege de trappen - misschien wat moeilijker toegankelijk voor mensen, die wat slecht(er) ter been zijn.